Startsida
     Bildvisningar
     Brickor
     Dekaler
     Företaget
     Kundkontakt
     Länkar
     Referenser
     Vykort
  Galleri
  English
     Get in touch
  Deutsch
     Kontakt
  Kalendrar
 

 

Bildvisningar


Bildföredrag

Bildvisningen sker med dubbla projektorer där bilderna tonas in i varandra. All teknisk utrustning medföljer. Det enda som behövs är att lokalen där visningen äger rum går att mörklägga

Ibland bokar mina kunder flera bildvisningar vid samma visningstillfälle, och då lämnar jag i regel rabatt.

Jag innehar F-skattsedel.


En vårresa till Prag

Som en av Europas äldsta städer, grundad redan på 800-talet e.Kr., har Prag en både lång och rik historia. Dessutom är staden ovanligt välbevarad och undgick skador nästan helt under 2:a världskriget. Att strosa runt i Prag är som att vandra i ett levande museum, samtidigt som den är mycket mer än så. Tillsammans skapar människorna och deras historia, kulturen, läget vid Moldau och alla besökande turister, en atmosfär präglad av såväl pulserande liv som en fridfull stillhet. Följ med på en rundvandring och få en försmak av allt vad Prag har att erbjuda.

Tidsåtgång: 45-60 min.
Kostnad: 1200 kr + bilersättning och moms. 

Alsace - bland druvor och korsvirkeshus

Med bergskedjan Vogeserna i väster och floden Rhen i öster ligger den lilla franska provinsen Alsace, ett bedårande landskap med Frankrikes kanske behagligaste klimat. En provins vars historia är fylld av dramatik, men som idag lockar tusentals turister och vinälskare med ett rikt kulturarv, idylliska städer och byar och de frodigt grönskande vingårdarna på Vogesernas sluttningar. Följ med till Strasbourg och Colmar och några av de helt betagande byarna på "Route de vin".

Tidsåtgång: 45-60 min.
Kostnad: 1200 kr + bilersättning och moms.

 Gotska Sandön – äventyrsö i Östersjön

”Ett paradis på jorden är Gotska Sandön, Östersjöns pärla, en av Sveriges skönaste klenoder”, skrev Albert Engström en gång.Vi gör en resa i tid och rum till nationalparken i Östersjön, en oas av stillhet och skönhet. Den orörda naturen erbjuder storslagna upplevelser, men öns historia rymmer också mycket dramatik. Otaliga fartyg har förlist här och sjörövaren Gothberg satte skräck i sjöfarare under sin tid på ön. Idag är besöksantalet maximerat till ca 2000 personer årligen. Här är möjligheten att bekanta sig med denna lite avsides belägna naturskatt, utan strapatsfylld båtresa och landstigning med gummiflotte.

Tidsåtgång: 45-60 min. 
Kostnad: 1200 kr + bilersättning och moms.
En årstidsvandring i Söderåsens Nationalpark

Följ med på en liten årstidsvandring i nationalparkens omväxlande natur, från höstens färgsprakande prakt till vårens blomrikedom och försommarens djungelliknande grönska. Tidsåtgång: 30-45 min.
Kostnad: 1200 kr + bilersättning och moms.

 

 

 

Öland - en fotografisk resa från fyr till fyr

En personlig presentation av Öland och några av dess många smultronställen.

Tidsåtgång: 45-60 min.
Kostnad: 1200 kr + bilersättning och moms.

 

 

 

 

 

 

 

   
     

Bildspel

Bildvisning sker med dubbla projektorer där bilderna tonas in i varandra. All teknisk utrustning medföljer. Det enda som behövs är att lokalen där visningen äger rum går att mörklägga

Ibland bokar mina kunder flera bildvisningar vid samma visningstillfälle, och då lämnar jag i regel rabatt.

Jag innehar F-skattsedel.”Årstiderna”

Ett bildspel om den svenska naturens växlingar där dikter, musik och diabilder ”vävts samman”. Vi följer naturens växlingar under ett år. Dikterna speglar våra tankar och känslor inför naturen och de olika årstiderna. Bildspelet ger en mycket stämningsfull upplevelse till vackra naturbilder och vilsam musik.

Tidsåtgång: ca 30 min. 
Kostnad: 1200 kr + bilersättning. Momsbefriat."Kärleken"

Ett bildspel om kärlek och äktenskap med dikter, musik och diabilder. Temat är kärleken mellan man och kvinna. Här speglas längtan och förväntan, förutsättningar och glädje. Lämpligt vid bröllop, men passar också bra i andra sammanhang med relationer, kärlek och äktenskap på programmet.

Tidsåtgång: ca 15 min.
Kostnad: 1200 kr + bilersättning. Momsbefriat. 

"Du är nära"

Ett bildspel om Guds närvaro i vardagen, med dikter, musik och diabilder. Grundtemat är glädjen och tryggheten i en enkel och nära vardagsrelation till Gud, samt fascinationen över skapelsen och Guds omsorg om oss i stort och smått.


Tidsåtgång: ca 15 min.
Kostnad: 1200 kr + bilersättning. Momsbefriat.


   
Videviks Foto | Telefon 044-235586 | Fax 044-235586 | janvidevik@spray.se